Elektrische fietsen kunnen uw portemonnee en het milieu helpen

Als u uw persoonlijke vervoerssituatie wilt verbeteren, is het een goed idee om na te denken over het gebruik van een elektrische fiets. In deze gestreste economische tijden zijn er weinig keuzes die u zoveel waar voor uw geld kunnen geven en tegelijkertijd het milieu kunnen helpen. De wereld helpen redden zoals Clark Kent is echter één ding, maar er zijn een paar veelgestelde vragen die veel mensen hebben over e-bikes. Ik zal proberen ze hier te behandelen.

Ik denk dat de meeste mensen denken dat 5x e bike kopen lang niet zo snel zijn als een motorfiets en veel duurder dan een gewone fiets. Dat klopt tot op zekere hoogte. Toch hangt het af van hoe ver uw normale reis waarschijnlijk is en hoe snel u daar moet zijn. Een e-bike brengt je bijna net zo snel van a naar b als de meeste motorfietsen of scooters in een stedelijke omgeving – en wat hoor ik daar? Bijna vrij om te rennen? Ja vrij veel, afgezien van veel plug-in tijd. Het is absoluut het transport van de toekomst. Meer dan 100 miljoen Chinezen kunnen zich niet vergissen! Het probleem is… de initiële kosten.

Of is het? Heb je er wel eens aan gedacht om zelf een elektrische fiets te maken? Sommige vooraf gebouwde elektrische fietsen hebben het hele concept een slechte naam gegeven, dat is waar. Duur in aanschaf, slecht bereik, laag vermogen, soms vreemd uitziend. Misschien vind je een goede, maar als je wat meer controle hebt over je trots en vreugde, kan dit leiden tot… trots en vreugde.

Dus wat heb je nodig om er een te maken en hoeveel kost het? Ongeveer $ 300 zou het moeten doen voor een eerste poging, plus een fatsoenlijke donorfiets. Er zijn een paar kwaliteitsvariabelen, zoals de motor en vooral de batterijen. Je krijgt zeker waar je voor betaalt, en de goedkopere variant kan een verkeerde economie zijn. Ze zullen waarschijnlijk veel eerder vervangen moeten worden. Je hebt ook toegang nodig tot een paar elektrische gereedschappen om alles goed in elkaar te zetten, en een goed plan van wat je wilt bereiken.

Als je tijd hebt, kun je veel oppikken van de vele forums over e-bikes, misschien een boek kopen, of de gemakkelijkere optie nemen en een kit kopen. Dat kost je ongeveer tweederde van de prijs van een kant-en-klare elektrische fiets, en zou voor de meeste mensen vrij eenvoudig in elkaar te zetten moeten zijn. Voor de avonturiers zou ik zeker voor je eigen ‘special’ gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top