Zonnepanelen kopen voor een woning? 3 opties die u moet overwegen!

 

Voor degenen onder u die zich zorgen maken over de wereldwijde energiecrisis of stijgende energierekeningen, of misschien beide, alternatieve hernieuwbare energie is de weg vooruit. Het opzetten van alternatieve energiebronnen in uw huis kan zowel bevredigend als kosteneffectief zijn. Hoewel windenergie en hydra-energie op grote schaal worden benut, zijn ze nog niet klaar om op huishoudelijk niveau energie te produceren. Zonne-energie daarentegen is directer te benutten en eenvoudiger te installeren en te implementeren. Er zijn zelfs tientallen bedrijven die dat voor u doen – Installeer zonne-energiesystemen bij u thuis.

Hoewel zonneboilers de meest populaire en meest toegepaste toepassing van zonne-energie blijven, vergroten apparaten die worden aangedreven door Zonnepanelen kopen langzaam hun marktaandeel. Hoewel deze zonnepanelen duidelijke kostenbesparingen op de lange termijn opleveren, kunnen de kosten vooraf hoog zijn, afhankelijk van de hoeveelheid stroom die men wil opwekken. Doorgaans zijn er 3 manieren om het opwekken van zonne-energie voor thuis te benaderen:

1. Klaar om residentiële zonne-energiesystemen te installeren:

Dit zijn systemen die u in één keer kunt aanschaffen en bij u thuis kunt installeren. Het voordeel is dat u geen expert hoeft te zijn in het opwekken van zonne-energie – de verkopers zouden ervoor zorgen. De keerzijde zijn natuurlijk de kosten vooraf die gepaard gaan met de aanschaf ervan. Om een vermogen van 2 KW op te wekken, moet u doorgaans ongeveer 9000 USD uitgeven. De kostenbesparingen kunnen op de lange termijn echter aanzienlijk zijn.

2. Eigen residentieel zonne-energiesysteem bouwen:

Je kunt behoorlijk wat onderzoek doen en misschien een doe-het-zelfgids kopen en beginnen met het bouwen van een zonne-energiesysteem dat een heel huis van stroom kan voorzien. De kosten voor het opwekken van een vermogen van 2 KW zijn bij deze optie misschien niet zo hoog. Als het goed wordt gedaan, kunnen de kosten oplopen tot $ 2500. De keerzijde van deze optie is echter het gebrek aan expertise dat het bouwen van zo’n groot systeem zou kunnen belemmeren, ondanks het onderhoud dat regelmatig moet worden uitgevoerd.

3. Eenvoudige zonnepanelen bouwen om bepaalde apparaten van stroom te voorzien:

Dit is een goedkope, praktische en leuke manier om gebruik te maken van zonne-energie. Het bouwen van een eenvoudig zonnepaneel kan een goed doe-het-zelf-project zijn en er zijn een groot aantal gidsen die u door het hele proces van het bouwen van een zonnepaneel leiden. Dergelijke panelen zijn het meest geschikt om bepaalde apparaten van stroom te voorzien dan om het hele huis van stroom te voorzien. En het opwekken van een vermogen van 200 Watt kost niet meer dan 200$. Dit kan een goede plek zijn om te beginnen voor beginners voordat ze beslissen om grotere zonne-energiesystemen te bouwen / kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top